Vakantie Tip

Vakantietrip rondvlucht over Rotterdam en omstreken

vanaf € 152,50 per vlucht

THE SKY THE LIMIT


In de vakantie met je kinderen, opa, oma, oom of tante deze bruisende stad met een rondvlucht vanuit de lucht bekijken, de haven of Maasvlakte bestaat ook tot de mogelijkheid en natuurlijk vliegen langs het strand. Je meld je als een echte vakantieganger op de luchthaven, hier begint de reis. Na controle lopen we over het platform naar toestel dat gereed staat voor u. De piloot heet u van harte welkom en u kunt aan hem of haar de wensen van de rondvlucht kenbaar maken. U stapt in de motor wordt gestart en u taxiet naar de baan vanaf hier begeeft u zich tussen de grotere toestellen na toestemming van de verkeerstoren gaat de rondvlucht beginnen houd uw camera in de aanslag en maak de  mooiste plaatjes tijdens deze rondvlucht. Als u bent geland  loopt u langs de bagagebanden, gelukkig hoeft u niet op uw bagage te wachten terug naar de aankomsthal van de luchthaven. Hier eindigd uw rondvlucht en heeft u  de gelegenheid om als afsluiting een drankje te nuttigen in een van de horeca gelegenheden op de luchthaven.

Vul ons contactformulier in wanneer je gebruik wilt maken van de vakantietrip. Nadat je je gegevens hebt verstuurd nemen wij contact op om de datum te bepalen en alle details door te spreken. Op onze rondvluchtpagina vindt je alle details over een rondvlucht.

Vul ons contactformulier in wanneer je gebruik wilt maken van de vaderdagactie. Nadat je je gegevens hebt verstuurd nemen wij contact op om de datum te bepalen en alle details door te spreken. Op onze rondvluchtpagina vindt je alle details over een rondvlucht.