Rondvlucht arrangementen, Sand Air

Een geweldig idee voor een super weekendje weg!

Het weekend start met een belevingsvlucht bij Sand Air en overnachting in het Worldhotel Wings of Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

U heeft voldoende tijd om bijvoorbeeld de Maasvlakte, Euromast, Kinderdijk of natuurlijk Delft of Den Haag te bezoeken.

Het arrangement voor 2 personen is er vanaf € 230,00 en bestaat uit een rondvlucht en overnachting in het Worldhotel Wings of Best Western Plus. Inclusief ontbijt en parkeerplaats  exclusief 4,5 % toeristenbelasting 

Rondvlucht en overnachting Arrangementen

  • Arrangement 1, Rondvlucht 3 personen
   Een rondvlucht voor 3 personen vanaf €164,50 en na afloop genieten van koffie/thee of fris met appelgebak bij Grand Cafe Horizon te reserveren via Sand Air.

 

  • Arrangement 2, Rondvlucht en overnachting
   U maakt een rondvlucht bij Sand Air en overnacht in het Worldhotel Wings of Best Western Plus inclusief ontbijt. U heeft voldoende tijd om bijvoorbeeld de Maasvlakte, Euromast, Kinderdijk of natuurlijk Delft of Den Haag te bezoeken. Het arrangement voor 2 personen is er vanaf €230,-

 

 • Arrangement 3, Proefles
  Altijd zelf als eens willen vliegen? Onder begeleiding van een instructeur krijgt u eerst theorieles en daarna begeeft u zich naar het vliegtuig. Na de Take Of krijgt u de mogelijkheid om onder toezicht van onze instructeur zelf te vliegen. Na de landing ontvangt u een logboek waarin de vlucht staat genoteerd. Het arrangement voor 2 personen vanaf €259,- bestaat uit:
  • Een vliegles voor 1 persoon
  • De 2e persoon gaat mee als passagier
  • 1 overnachting in het Worldhotel Wings of Best Western Plus, inclusief ontbijt en parkeerplaats
  • Indien er 2 personen een vliegles willen maken, vanaf €424,-.


Rondvlucht en overnachting, Sand Air

Instapcurcus

De instapcursus is speciaal bedoeld om er achter te komen of het echt een droom voor u is om piloot te worden. U volgt 3 blockuren. Ieder blockuur betaat uit 60 minuten praktijk en 30 minuten theorie verdeeld over 1 of 2 dagen. De kosten voor de instapcurcus inclusief 3 landingen en logboek bedraagt €805,-.

Indien u een van bovenstaande arrangementen wil boeken stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, telefoonnummer en het gewenste arrangement en datum. Wij nemen dan snel contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om voor deze arrangementen een cadeaubon aan te vragen.

Back to top